google-workspace-logo.png
  1. Marketplace
  2. Vállalatok számára
  3. Google Workspace Business Standard

Gmail a domainjével

Google Workspace Business Standard

A Google Workspace Business Standard (korábban G Suite Business) egy irodai programcsomag olyan alkalmazásokkal, amelyek megkönnyítik a vállalat munkáját. 2 TB hely minden felhasználó számára a Google Drive-on, megosztott meghajtó a csapat számára, valamint a Google Meet-találkozók rendezésének lehetősége 150 fő számára - ezek csak néhány előnye azoknak, amelyeket a Google Workspace a szervezete számára nyújt.

Válasszon csomagot

  • Gmail postafiók a cég számára

  • Videótalálkozók 150 fő részére

  • Videótalálkozók felvételei a Google Drive-on

  • 2 TB a Google Drive-on

  • Google Currents

  • Adatkeresés a szervezeten belül

  • Biztonság és kezelés

Részletes leírás

Google Workspace - az új G Suite cégeknek

A Google Workspace Business Standard segítségével a Gmail, a Google Meet, a Google Chat, a Naptár, a Google Drive, a Dokumentumok, a Táblázatok, a Diák, az Űrlapok, a Webhelyek, a Google Keep és a Currents szolgáltatásokat kapja meg. Ezen alkalmazások közötti teljes adatintegráció lehetővé teszi, hogy a feladatokra koncentráljon, nem pedig azok kezelésére.

Saját domainű Gmail postafiól vállalkozások számára

Adja meg szervezetének professzionális e-mail címét a cég nevével. Felejtse el az ingyenes e-mail szolgáltatásokat. Felejtsen el hamis e-mailek formájában történő reklámozást, spamet és adathalász kísérleteket. Így biztosítani fogja alkalmazottai és az egész vállalat biztonságát.Távoli munka a Google Workspace-szel

A Google Workspace a Dokumentumok, Táblázatok vagy Diák alkalmazásban más kiterjesztésű fájlokat is támogat (pl. .docx vagy .xlsx az Office 365-ből). Ez megkönnyíti a kívülről származó fájlokkal való munkát anélkül, hogy megváltoztatná a belső formázást. És minden fájlt minden alkalmazott elhelyezhet a saját, 2 TB kapacitású Google Drive-on (minden felhasználó számára), vagy egy megosztott megosztott meghajtón, amely mindenki számára elérhető lesz a csapatban. 2 TB adat több mint félmillió MP4 formátumban rögzített dalnak, vagy negyedmillió 24 megapixeles felbontású fényképnek felel meg. Lenyűgöző, igaz?

Olcsóbban szeretné megvásárolni a Google Workspace-et?

5978,00

Ft

nettó / hónap

Ár forintban az elejétől a végéig, rejtett költségek nélkül

Kényelmes elektronikus fizetés

Hozzáférés az alkalmazáshoz közvetlenül fizetés után

Paraméterek

Google Workspace Business Starter

lásd a leírást

Google Workspace Standard

lásd a leírást

Google Workspace Business Plus

Ár nettó / hónap

2409,00 Ft nettó5978,00 Ft nettó7077,00 Ft nettó

Gmail postafiók

Gmail a saját domainjében

Fejlett védelem az adathalászat és a spam ellen

Nincs hirdetés

Gmail postafiók a saját domainjében

Google Eszközök

Irodai csomag

Google Dokumentumok, Táblázatok, Diák, Űrlapok, Naptár

Google Currents

Felhőkeresés

Irodai csomag

Dokumentumok, Táblázatok, Diák, Űrlapok, Naptár

Felhőtér

Google Drive

30 GB 1 felhasználó számára2 TB 1 felhasználó számára5 TB 1 felhasználó számára

Fájlok szerkesztése és megosztása a felhőben

Az Office 365 fájlok elfogadása

Megosztott meghajtók

Kommunikáció

Google csevegés

Google Meet

100 értekezlet résztvevő150 értekezlet résztvevő250 értekezlet-résztvevő

A Google Drive-ba mentett értekezlet-felvételek

Jelenlét ellenőrzése a Google Meet szolgáltatásban

Biztonság és menedzsment

Kétlépcsős azonosítás

Speciális védelmi program

Végpontkezelés

alapalaphaladó

Google Vault

adattárolás, archiválás és visszakeresés

KiválasztomKiválasztomKiválasztom

Hasonló termékek

Biztonságos együttműködés és adatkezelés. Irodai és távmunkára vonatkozó alkalmazások a Google-tól. Új Google Workspace csomag.
Biztonságos együttműködés és adatkezelés. Irodai és távmunkára vonatkozó alkalmazások a Google-tól. Új Google Workspace csomag.

Google Workspace Business Plus

Biztonságos együttműködés és adatkezelés. Irodai és távmunkára vonatkozó alkalmazások a Google-tól. Új Google Workspace csomag.

7077

,00

Ft

 nettó/hónap

A webhelyek védelme fenyegetések ellen
A webhelyek védelme fenyegetések ellen

- 51%

SiteLock Basic

A webhelyek védelme fenyegetések ellen

7536,00 Ft

3672

,00

Ft

 nettó/év

Kérdések és válaszok

Miben különbözik a G Suite az ingyenes Google alkalmazásoktól?

G Suite Basic vs Business - miben különböznek a csomagok?

Létrehozhatok alias-okat a G Suite alkalmazásban?

Vásárolhatok kiválasztott G Suite alkalmazásokat?

Google Workspace Business Standard

Biztonságos Gmail postafiók az e-mail címmel egy üzleti domainben 

A Google Workspace teljesen biztonságos és integrált szolgáltatást nyújt a Google Naptár Gmail-levelezéssel, a saját domainjében található címmel. Használja a jól ismert és elismert Gmailt, amely garantálja a magas szintű biztonságot és a szolgáltatások elérhetőségét 99,99%-os szinten. Ugyanakkor mutassa meg ügyfeleinek magas szakmai színvonalát a vállalkozásához kapcsolódó domainnel rendelkező e-maileknek köszönhetően.

Videóértekezletek 150 résztvevő számára + felvétel

Hozzon létre olyan találkozókat és videokonferenciákat, amelyeken akár 150 kolléga vagy ügyfél is részt vehet. Készítsen online termékbemutatókat, oldja meg a problémákat és folytasson üzleti tárgyalásokat. Ugyanakkor rögzítsen fontos találkozókat, hogy később visszatérhessen hozzájuk, vagy továbbadhassa azokat azoknak, akik nem tudnak részt venni a videokonferencián. Ne aggódjon a kapcsolat minősége miatt, mert a Google Meet garantálja az audio/video átvitel nagyon jó minőségét videohívása során.

2 TB felhőalapú tárhely minden felhasználó számára

Használja a nagyon tágas és biztonságos helyet a szerződések, fájlok, adatbázisok és vállalati dokumentumok tárolásához - Google Drive. A Google Drive-nak köszönhetően minden munkatárs legfeljebb 2 TB felhőterületet kap, ami a Google fejlett biztonsági rendszereinek köszönhetően garantálja a felhőben tárolt adatok bizalmas kezelését és a GDPR követelményeinek való megfelelést.

Biztonsági és irányítási mechanizmusok

A Google világos és intuitív panelt biztosít felhasználóinak a Google Workspace szolgáltatás kezelésére a szervezetükben. A Google adminisztrációs panelnek köszönhetően a szervezet rendszergazdái nemcsak és egyszerűen kezelhetik a Google Workspace Package szolgáltatások és eszközök működését, hanem a vállalat biztonságát is.

Nagyobb részvétel és információáramlás a Currents szolgáltatásban

A Currents egy nyílt környezet, ahol az alkalmazottak információkat oszthatnak meg és mindent megbeszélhetnek a szervezetével kapcsolatban. A közösségi portálra hasonlító felületnek köszönhetően tökéletes helyet teremt az alkalmazottak bevonására a vállalat életébe.

Belső adatok a Cloud Search szolgáltatásban

A Cloud Search kereső a Workspace szolgáltatásban segít a relevánsabb információk gyorsabb megtalálásában és a munka megszervezésében a nap folyamán. A Business Standard csomagban az adatkereső csak a szervezeten belül működik, megkönnyítve a dokumentumok, mellékletek, események stb. megkeresését.