google-workspace-logo.png
  1. Marketplace
  2. Vállalatok számára
  3. Google Workspace Business Standard

Gmail a domainjével

Google Workspace Business Standard

A Google Workspace Business Standard (korábban G Suite Business) egy irodai programcsomag olyan alkalmazásokkal, amelyek megkönnyítik a vállalat munkáját. 2 TB hely minden felhasználó számára a Google Drive-on, megosztott meghajtó a csapat számára, valamint a Google Meet-találkozók rendezésének lehetősége 150 fő számára - ezek csak néhány előnye azoknak, amelyeket a Google Workspace a szervezete számára nyújt.

Válasszon csomagot

  • Gmail postafiók a cég számára

  • Videótalálkozók 150 fő részére

  • Videótalálkozók felvételei a Google Drive-on

  • 2 TB a Google Drive-on

  • Google Currents

  • Adatkeresés a szervezeten belül

  • Biztonság és kezelés

Részletes leírás

Google Workspace - az új G Suite cégeknek

A Google Workspace Business Standard segítségével a Gmail, a Google Meet, a Google Chat, a Naptár, a Google Drive, a Dokumentumok, a Táblázatok, a Diák, az Űrlapok, a Webhelyek, a Google Keep és a Currents szolgáltatásokat kapja meg. Ezen alkalmazások közötti teljes adatintegráció lehetővé teszi, hogy a feladatokra koncentráljon, nem pedig azok kezelésére.

Saját domainű Gmail postafiól vállalkozások számára

Adja meg szervezetének professzionális e-mail címét a cég nevével. Felejtse el az ingyenes e-mail szolgáltatásokat. Felejtsen el hamis e-mailek formájában történő reklámozást, spamet és adathalász kísérleteket. Így biztosítani fogja alkalmazottai és az egész vállalat biztonságát.Távoli munka a Google Workspace-szel

A Google Workspace a Dokumentumok, Táblázatok vagy Diák alkalmazásban más kiterjesztésű fájlokat is támogat (pl. .docx vagy .xlsx az Office 365-ből). Ez megkönnyíti a kívülről származó fájlokkal való munkát anélkül, hogy megváltoztatná a belső formázást. És minden fájlt minden alkalmazott elhelyezhet a saját, 2 TB kapacitású Google Drive-on (minden felhasználó számára), vagy egy megosztott megosztott meghajtón, amely mindenki számára elérhető lesz a csapatban. 2 TB adat több mint félmillió MP4 formátumban rögzített dalnak, vagy negyedmillió 24 megapixeles felbontású fényképnek felel meg. Lenyűgöző, igaz?

Olcsóbban szeretné megvásárolni a Google Workspace-et?

5978,00

Ft

nettó / hónap

Ár forintban az elejétől a végéig, rejtett költségek nélkül

Kényelmes elektronikus fizetés

Hozzáférés az alkalmazáshoz közvetlenül fizetés után