Olcsó internetes domainek

Egyszerű regisztráció és transzfer

Még a legolcsóbb domainek is gyorsan és egyszerűen regisztrálhatók. Csak írja be a domain nevét a keresőmotorba, ellenőrizze annak elérhetőségét, és fizesse ki a megrendelést. A domain ávitele egy másik szolgáltatótól szintén nem okozhat gondot - ez nagyon hasonló módon történik, mint a domain regisztrációja. Érdemes megjegyezni, hogy egy domain átvitele egy másik szolgáltatótól ingyenes.

Olcsó domainek és tárhelyek

Mindkét, a weboldal üzemeltetéséhez szükséges elemet jó áron szerezheti be. Hozza létre saját weboldalát egy biztonságos és olcsó domainnel.

Miért fizetne többet?

Az olcsó domaineknek számos előnye van. Először is, a weboldala látogatottsága nem függ a domain árától. Fontos, hogy a domainje jelezze a felhasználók számára, hogy milyen típusú vállalkozást üzemeltet, vagy hogy közvetlenül az Ön szervezetéhez kapcsolódik. Még a legolcsóbb domainek is nagy forgalmat generálnak - néha még többet is, mint más címek.

Olcsó internetes domainek

Márkafelismerés alacsony áron

Az olcsó domainek az ártól függetlenül lehetővé teszik, hogy olyan címet regisztráljon, amely ugyanolyan biztonságos és megbízható, mint más kiterjesztések. Ne feledje azonban, hogy megfelelő nevet válasszon a domainjéhez - jó webcím nélkül még a legdrágább domain sem hozza meg a várt előnyöket.

A jó cím alapvető fontosságú

Ne feledje, hogy az olcsó domaineknek számos változata létezik. Lehet, hogy érdekes módon kombinálhatja szervezetének nevét a számos elérhető kiterjesztés egyikével. Mindegyikük különböző típusú vállalkozásoknak van szentelve. Ha a kívánt kiterjesztés már foglalt, használja az új kiterjesztések egyikét, vagy egészítse ki a címét kapcsolódó szavakkal anélkül, hogy túl hosszú lenne.

Szerezze meg a legolcsóbb domaineket

Az olcsó domainek és a tárhely kéz a kézben járnak - mindkét szolgáltatást megfizethető áron kaphatja meg. Szerezzen olcsó weboldalt a kedvező domain és tárhely áraknak köszönhetően. 

Márkafelismerés alacsony áron

Az olcsó domain jobban megéri?

Természetesen! A legolcsóbb domainek rövid és könnyen megjegyezhető webcímeket biztosítanak elfogadható áron. Az olcsó webes domaineknek nincsenek rejtett költségei, és kényelmesen kezelhetők egy intuitív ügyfélpanelen keresztül.

Mi befolyásolja egy domain árát?

Számos tényező befolyásolja a domain árát. Vannak olyan esetek, amikor a domain megvásárlásához bizonyos kiegészítések is járnak. Mindig érdemes tájékozódni arról, hogy valójában mi alkotja az adott domain árát.

Kérdések esetén

Ügyintézőink mindent megtesznek, hogy teljes körűen megválaszolják a domainekkel és egyéb szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseit. A IONOS-nál nem rejtünk el semmilyen további díjat. A legolcsóbb domainek a IONOS-nál már 400 forint áron megszerezhetők az első évre. Mielőtt megvásárolna egy domaint, mindenképpen ellenőrizze annak elérhetőségét különböző változatokban.

Az olcsó domain jobban megéri?

Miért nálunk érdemes regisztrálnia domainjét?

Domain népszerűsége

Domain népszerűsége

Az olcsó domainek általában azok a kiterjesztések, amelyeket sokkal kevesebb ember regisztrál.

Regisztrátor ára

Regisztrátor ára

Egyes domainek egyszerűen olcsóbbak, mint mások - minden a regisztrátor által előre meghatározott áraktól függ. A kevésbé népszerű domainek általában drágábbak.

Domain kora

Domain kora

Az olcsó domainek általában az úgynevezett új domainek (nTLD-k). Ezeket az árakat általában szintén a regisztrátor szabja meg felülről.

Domain iránti kereslet

Domain iránti kereslet

Az előző esethez hasonlóan, minél kevesebben akarnak megvásárolni egy adott kiterjesztést, annál alacsonyabb a domain ára.

Elérhetőség a szolgáltatóknál

Elérhetőség a szolgáltatóknál

Ha egy adott domaint több szolgáltatónál is regisztrálhat, érdemes körülnézni, hogy hol teheti ezt meg a legolcsóbban.

Szabad domainek mennyisége

Szabad domainek mennyisége

A legolcsóbbak azok a domainek, amelyek között a legtöbb a szabad domain. Minél kisebb a konkurencia, annál olcsóbb a domain.

Kérdések és válaszok

Segítségre van szüksége?

Kérdése lenne? Szívesen segítünk!

Telefonos ügyfélszolgálatunk

+36 1 800 1 777

contactSection.image.alt