Üdvözöljük az IONOS-nál!

Európa legnagyobb hosting vállalata elsőrangú webhosting szolgáltatásokat és professzionális műszaki támogatást kínál.

Kik vagyunk

Az 1&1 IONOS egy webhosting és felhő tárhely partner a kis- és középvállalkozások számára. LaaS szakértők vagyunk és egy széles választékát kínáljuk az adattárolási megoldásoknak digitális térben. Európa legnagyobb hosting cégének lévén több, mint 8 millió szerződést kezelünk és több, mint 12 millió domait hostolunk Amerikában és Európában lévő regionális adatközpontjainkon keresztül.

Segítünk a vállalkozóknak, hogy megtegyék az első lépéseket az online térben, az üzlettulajdonosoknak, hogy fejlődjenek, a nagyvállalatoknak és a partnereiknek pedig segítünk megtalálni a sikerhez vezető utat. Bármelyik terméktípusról legyen szó, egy domain biztosításáról, egy weboldal fejlesztéséről, a háttérirodai eljárások átviteléről a felhőbe vagy egy csoport kezeléséről, a portfóliónk a legjobb alkalmazásokat, szervereket és szolgáltatásokat kínálja.

A megbízhatóság és a biztonság a termékeink alapjait képezi. Az adatközpont hálózatunk optimális teljesítményt és georedundanciát kínál. Központi székhelyünk Németországban lévén a legújabb technológia, az erőteljes adatvédelmi politika és az adatok hermetikus biztonsága szilárd kombinációjára építünk.

Az ügyfélszolgálat alapvető fontosságú, ezért minden ügyfél számára egy hozzárendelt tanácsadót kínálunk. Az Ön személyes tanácsadója azért van, hogy megismerje Önt és megértse a vállalkozását, segítve Önnek, hogy maximálisan profitáljon az online jelenlétből. A legmagasabb szintű, személyre szóló támogatás nem jár többletköltséggel.

A legújabb technológiákat kedvező áron és könnyen érthető felülettel élvezheti. A legjobb szerződés az, melynek megértéséhez nem szükséges egy csapat jogszakértő, ezért igyekeztünk minél átláthatóbbá tenni a termékajánlatainkat és a hozzá tartozó árakat. Örömünkre szolgál, ha segíthetünk Önnek online sikert elérni, a célunk pedig az, hogy gondoskodjunk erről.

image.alt

Történetünk

Az 1&1 1988-ban jött létre, azzal a fő céllal, hogy az információs technológiát mindenki számára könnyen érthetővé és használhatóvá tegye. Elkötelezettségünk lévén az erőteljes, megbízható és biztos termékek nyújtásában, az 1&1 kiépítette a saját adatközpontjainak architektúráját és egy kiterjedt hálózatot, amely többmillió ügyfél számára teszi lehetővé az online jelenlétet, továbbá a webes jelenlétük jobbá tételét és azt, hogy legújabb generációs digitális szolgáltatásokban részesüljenek.

A kezdeti európai siker után az 1&1 az 1&1 Inc-et Pennsylvaniában is elindította. Egy év alatt az 1&1 kibővítette a szolgáltatás portfólióját az USA-beli ügyfelekre, és 2004 novemberében már az USA első tíz webhosting szolgáltatás nyújtói közé sorolták. A piac jobb ellátása érdekében megnyitottunk egy több mint 40.000 szervert magába foglaló adatközpontot Lenexában, Kansasban. Az 1&1 2010-ben megszilárdította a pozícióját az amerikai piacon a mail.com cég átvételével.

A tömegpiac típusú hosting szolgáltatások sikere kombinálva felhős alkalmazásokra szánt hardver szerver építésben szerzett többéves tapasztalat kiegészült más stratégiai felvásárlásokkal egy teljes körű hosting szolgáltatás létrehozásához. Az 1&1 megszilárdította a pozícióját világszinten és Európa legnagyobb domain bejegyzőjévé vált.

Robusztus infrastruktúrát birtokolva az 1&1 beépítette a kínálatába a felhő típusú digitalizálási alkalmazásokat és eszközöket lehetővé téve bármilyen méretű vállalat számára, hogy biztonságosan és egyszerűen értékesítse a felhő technológia előnyeit.

image.alt

Az 1&1 IONOS létrehozása

2018-ban követvén azt a víziót, hogy bátorítják a vállalatokat a legújabb digitális technológiák használtára, az 1&1 kombinálta a webhoszting, alkalmazás és szerver termékvonalait a felhő infrastruktúrát szolgáló ProfitBricks megoldásokkal, ezáltal 1&1 IONOS-á vált, és így megerősítette elkötelezettségét az ügyfelek és az innováció iránt.

Büszke lévén örökségére, az 1&1 IONOS folytatni fogja küldetését, hogy a technológiát a vállalatok megbízható partnerévé tegye és hogy a legjobb minőségű felhőalapú számítástechnikai szolgáltatásokat nyújtsa.

Az 1&1 IONOS az United Internet csoport tagja.

image.alt

Fő aspektusok és adatok

Több mint 30 év tapasztalat

Európa legnagyobb hosting vállalata

12 millió kezelt domain

8 millió szerződéses ügyfél a világ minden tájáról

15 székhely 9 országban

2000 alkalmazott 40 országban

Több mint 90.000 működő szerver

10 georedundáns adatközpont ISO 27001 bizonylattal

Támogatás hétfőtől péntekig 9:00 és 18:00 óra között angol nyelven

EZ AZ IONOS

Egy jobb hely, melyet nevezz otthonnak

10

Adatközpont öt országban

Garantáljuk a visszafizetést az első 30 napon belül, ha nem lesz elégedett. Könnyű online vagy 24/7 telefonos szerződés felbontás.

90.000

Szerver

A legújabb hardver berendezések futtatása az USÁ-ban és Európában egy stabil ökoszisztémát kínál a termékeink számára.

12 MILLIÓ

Domain

Ez a szám pedig folyamatosan növekedik! Sehol sem fog több opcióval rendelkező és olcsóbb domaint találni.

8.555

Gyorsabb kapcsolás

A szervereink 8.500-szor gyorsabban csatlakoztatják Önt az internethez, mint egy átlagos otthoni kapcsolat.