Üdvözöljük az IONOS-ban

Európa legnagyobb hoszting vállalata elsőrangú webhoszting szolgáltatásokat és professzionális műszaki támogatást kínál.

Kik vagyunk

Az 1&1 IONOS egy webhoszting és felhő tárhely partner a kis és középvállalkozások számára.LaaS szakértők vagyunk és egy széles választékát kínáljuk az adattárolási megoldásoknak digitális térben.Európa legnagyobb hoszting cége lévén több mint 8 millió szerződést kezelünk és több mint 12 millió domént hosztolunk az USÁ - ban és Európában lévő regionális adatközpontjainkban.

Segítünk a vállalkozóknak, hogy tegyék meg az első lépéseket az online térben, az üzlettulajdonosoknak, hogy fejlődjenek, a nagyvállalatoknak és a partnereiknek pedig segítünk megtalálni a sikerhez vezető utat.Bármelyik terméktípusról legyen szó, egy domén biztosításáról, egy weboldal fejlesztéséről, a háttérirodai eljárások átviteléről a felhőbe vagy egy konténercsoport kezeléséről, a portfóliónk a legjobb alkalmazásokat, szervereket és szolgáltatásokat kínálja.

A megbízhatóság és a biztonság képezik a termékeink alapját. Az adatközpont hálózatunk optimális teljesítményt és geo - redundanciát kínál.Központi székhelyünk Németországban lévén a legújabb technológia, az erőteljes adatvédelmi politika és az adatok hermetikus biztonsága szilárd kombinációjára építünk.

Az ügyfélszolgálat alapvető fontosságú, ezért minden ügyfél számára egy hozzárendelt tanácsadót kínálunk.Az ön személyes tanácsadója a megismerje önt és megértse a vállalkozását, segítve önnek, hogy maximálisan profitáljon az online jelenlétből.A legmagasabb szintű személyre szóló támogatás nem jár többletköltségekkel.

A legújabb technológiákat élvezheti egy kedvező áron és könnyen érthető kifejezésekkel.A legjobb szerződés az, melynek megértéséhez nem szükséges egy csapat jogszakértő, ezért igyekeztünk minél átláthatóbbá tenni a termékajánlatainkat és a hozzá tartozó árakat.Örömünkre szolgál, ha segíthetünk önnek online sikert elérni, a célunk pedig az, hogy gondoskodjunk

image.alt

Történetünk

Az 1&1 1988-ban jött létre, azzal a fő céllal, hogy az információs technológiát mindenki számára könnyen érthetővé és használhatóvá tegye. Elkötelezett lévén az erőteljes, megbízható és biztos termékek nyújtásában, az 1&1 kiépítette a saját adatközpontjainak architektúráját és egy kiterjedt hálózatot, amely millió ügyfél számára teszi lehetővé az online jelenlétet, továbbá a webes jelenlétük alakítását és azt, hogy legújabb generációs digitális szolgáltatásokban részesüljenek.

A kezdeti európai siker után az 1&1 elindította az 1&1 Inc-et Chesterbrook, Pennsylvania-ban. Egy év alatt az 1&1 kibővítette a szolgáltatás portfólióját az USA-beli ügyfelekre, és 2004 novemberében már az USA első tíz web hoszting szolgáltatás nyújtói közé sorolták. A piac jobb ellátása érdekében megnyitottak egy több mint 40.000 szervert magába foglaló adatközpontot Lenexa-ban, Kansas-ban. Az 1&1 megszilárdította a pozícióját az amerikai piacon a mail.com cég átvételével 2010-ben.

A tömegpiac típusú hoszting szolgáltatások sikere kombinálva felhős alkalmazásokra szánt hardver szerver építésben szerzett többéves tapasztalattal kiegészült más stratégiai felvásárlásokkal egy teljes körű hoszting vezér létrehozásához. Az 1&1 megszilárdította a hoszting megoldások szolgáltatója pozícióját világszinten és Európa legnagyobb domén bejegyzőjévé vált.

Robusztus infrastruktúrát birtokolva az 1&1 beépítette a kínálatába a felhő típusú digitalizálási alkalmazásokat és eszközöket lehetővé téve bármilyen méretű vállalat számára, hogy biztonságosan és egyszerűen értékesítse a felhő technológia előnyeit.

image.alt

Az 1&1 IONOS létrehozása

2018-ban követvén azt a víziót, hogy bátorítják a vállalatokat a legújabb digitális technológiák használtára, az 1&1 kombinálta a webhoszting, alkalmazás és szerver termékvonalait a felhő infrastruktúrát szolgáló ProfitBricks megoldásokkal, ezáltal 1&1 IONOS-á vált, és így megerősítette elkötelezettségét az ügyfelek és az innováció iránt.

Büszke lévén örökségére, az 1&1 IONOS folytatni fogja küldetését, hogy a technológiát a vállalatok megbízható partnerévé tegye és hogy a legjobb minőségű felhőalapú számítástechnikai szolgáltatásokat nyújtsa.

Az 1&1 IONOS a United Internet csoport tagja.

image.alt

Fő aspektusok és adatok

Több mint 30 év tapasztalat

Európa legnagyobb hoszting vállalata

12 millió kezelt domén

8 millió szerződés ügyfelekkel a világ minden tájáról

15 székhely 9 országban

2000 alkalmazott 40 országban

Több mint 90.000 működő szerver

10 georedundáns adatközpont ISO 27001 bizonylattal

Támogatás hétfőtől péntekig 9:00 és 18:00 óra között angol nyelven

EZ AZ IONOS

Egy jobb hely, melyet nevezz otthonnak

10

Adatközpont öt országban

Garantáljuk a visszafizetést az első 30 napon belül, ha nem lesz elégedett. Könnyű online vagy 24/7 telefonos szerződés felbontás.

90.000

Szerver

A legújabb hardver berendezések futtatása az USÁ-ban és Európában egy stabil ökoszisztémát kínál a termékeink számára.

12 MILLIÓ

Domén

Ez a szám pedig folyamatosan növekedik! Sehol sem fog több opcióval rendelkező és olcsóbb domént találni.

8.555

Gyorsabb kapcsolás

A szervereink 8.500-szor gyorsabban csatlakoztatják önt az internethez, mint egy átlagos otthoni kapcsolat.