Logo onedrive
  1. Marketplace
  2. Microsoft szolgáltatások
  3. Microsoft OneDrive for Business

NAGY TÁRHELY A FÁJLOK SZÁMÁRA

Microsoft OneDrive for Business

Vigyázzon a vállalati fájlok biztonságára a Microsoft OneDrive Vállalati verzió segítségével! A szolgáltatásnak köszönhetően, speciális titkosítási funkciók révén, megóvhatja a vállalati adatokat.

válasszon egy tervet

  • Adatok titkosítása

  • Bárhonnan hozzáférhet a fájlhoz

  • Offline munka

  • OneDrive mobil alkalmazás

  • 1 TB vagy korlátlan tárhely a fájlok számára

  • Közös munka bárkivel

Részletes leírás

Egyszerű megosztás és tárolás

Tárolja a fájlokat OneDrive-ban és bárhonnan megoszthatja azokat. A fájlokban és mappákban végrehajtott módosítások automatikusan szinkronizálódnak a felhőben és helyi alkalmazásban is, támogatja a dokumentumok offline megtekintését és szerkesztését PC-n vagy Mac-en.

Együttműködés

Gyorsabban és hatékonyabban dolgozhat kollégáival vagy ügyfeleivel. A OneDrive szolgáltatás lehetővé teszi a csapat számára, hogy valós időben készítsen dokumentumokat olyan programokban, mint a Word vagy a PowerPoint, és időt spóroljon meg annak köszönhetően, hogy a fájl mindig aktuális verzióján dolgozhat.

Teljes mobilitás

Gyakran utazik vagy dolgozik távolról és szüksége van arra, hogy mindig kéznél legyenek a vállalati fájlok vagy mappák? Az Android, iOS és Windows rendszerek számára elérhető OneDrive mobilalkalmazásokkal bárhonnan elérheti fájljait és mappáit a mobil alkalmazásokon keresztül.

1610,00 Ft

Akció az első hónapban vagy évben

1367,00

Ft

nettó / hónap

Hozzáférés az alkalmazáshoz közvetlenül fizetés után

Ár forintban az elejétől a végéig, rejtett költségek nélkül

Kényelmes elektronikus fizetés