Hagyományos irodai csomag

Office 365 Business

Microsoft Office 365 irodai csomag az ionos.ro webhelyen: Word, Excel, PowerPoint és mások. Rugalmas havi vagy éves előfizetés vonzó áron.

Akció az első hónapban vagy évben

4000,00 Ft

2700

,00

Ft

 nettó / hónap

Csomagok

Válasszon csomagot

  • Ingyenes frissítések

  • Telepítés 5 különböző eszközre

  • 1 TB felhő-tárolás

  • Klasszikus alkalmazások a számítógéphez

  • Online hozzáférés az alkalmazásokhoz

  • Kényelmes havi vagy éves előfizetés

Részletes leírás

Hatékonyabb és kényelmesebb munka

Kíváncsi, miben jobb az Office 365 mint a hagyományos Office? Fedezze fel előnyeit és élvezze a legmodernebb irodai alkalmazásokat.

Ingyenes frissítések

Az Office 365 csomagban mindig megtalálható az összes online alkalmazás aktuális változata. Ez garantálja a biztonságot és a leghatékonyabb megoldásokat.

Telepítés 5 különböző eszközre  

Használja az Office szoftvert laptopon és mobil eszközön? Egy Office 365 Business vagy Business Premium licenc lehetővé teszi a csomag egyszerre akár 5 különböző eszközön történő használatát.

1 TB felhő-tárolás

Az OneDrive for Business egy olyan felhőmeghajtó, amely lehetővé teszi a fájlok kényelmes megosztását a csapattal.

Online hozzáférés vagy telepítés számítógépre

Az Office 365 programokat online használhatja, vagy az olyan programok mint például a Word, Excel, Outlook a számítógépre telepítése után is - a választott csomagotól függően.

Hozzáférés az alkalmazáshoz közvetlenül fizetés után

Kényelmes elektronikus fizetés

Ár forintban az elejétől a végéig, rejtett költségek nélkül

Paraméterek

Office 365 Business Essentials

lásd a leírást

Office 365 Business

Office 365 Business Premium

lásd a leírást

Ár nettó / hónap

1250,00 Ft nettó2700,00 Ft nettó3200,00 Ft nettó

Alapvető különbségek

Online alkalmazások

Az eszközre telepített alkalmazások

OneDrive meghajtó

1 TB1 TB1 TB

Email Exchange

50 GB50 GB

Messenger és csevegés

A csomag telepítése 5 eszközre

Office mobil alkalmazások

KiválasztomKiválasztomKiválasztom

Kérdések és válaszok

Mit tartalmaz az Office 365 csomag?

Milyen eszközökön használhatom az Office 365-et?

Office 365 csomagok - milyen típusú előfizetést kell választanom?

Az ionos.hu webhelyen kiválaszthatja az igényeinek megfelelő előfizetés típusát. Preferenciáitól függően választhat havi vagy éves számlázást. A teljes évre szóló csomag megrendelése biztosítja az Ön számára az egyszeri fizetés kényelmét, míg a havi előfizetés lehetővé teszi a teljes rugalmasság fenntartását és a megrendelés alkalmazkodását a vállalat jelenlegi helyzetéhez (az alkalmazottak és az eszközök száma).

Miben különbözik a klasszikus Office csomag az Office 365-től?

Az Office 365 előfizetési csomagok lehetővé teszik a hatékony működést minden eszközön, a legnépszerűbb alkalmazások teljes készletével, ideértve a Word, Excel, PowerPoint, OneNote vagy Outlook szoftvert. Egy felhasználó telepítheti az Office 365-et sok eszközre (PC, Mac, mobil eszközökre), és egyszerre 5 eszközhöz használhatja a csomagot. Ezenkívül az Office 365 szolgáltatással online tárhelyet kap a OneDrive, a Skype for Business és a Microsoft Teams alkalmazásokban (a választott verziótól függően), valamint az alkalmazás böngészőn keresztüli használatának lehetősége. Az Office 365 esetében ki lehet választani az előfizetési időszakot is – a bérlet havonta vagy évente fizethető, ahogy önnek jobban megfelel.

A klasszikus Office csomag csak az alkalmazás telepített verzióit tartalmazza (beleértve a Word, az Excel és a PowerPoint szoftvert). Csak egy PC vagy Mac számítógépen való használatra szánják őket. A klasszikus csomagban szereplő alkalmazások nem kapnak automatikus frissítéseket, és a szoftver legújabb verzióinak használatához meg kell vásárolni a frissített alkalmazásokat tartalmazó csomagot. Ezenkívül az egyszer megvásárolt Office csomag nem tartalmazza az Office 365 csomagban elérhető szolgáltatásokat (OneDrive, a böngészőben elérhető online alkalmazásokat).