NÉVTELEN INTERNETES BÖNGÉSZÉS

NordVPN

Online biztonság - bárhol, bármikor.

Szeretné tudni, milyen egyszerűen tudja biztosítani az online adatvédelmet? A NordVPN segítségével ez nagyon egyszerűen megoldható! A virtuális magánhálózat (VPN) védi az internetes tevékenységeit, függetlenül attól, hogy csatlakozik-e nyilvános Wi-Fi-hez, vagy otthoni hálózatot használ.

Akció az első licenc időszakra

3855

,00

Ft

 nettó / hónap

Válassza ki a licenc időszakot

Részletes leírás

Biztos lehet abban, hogy adatait mindig bizalmasan kezeljük.

Tapasztalja meg a valódi adatvédelmet az interneten - csak egy kattintás, és csatlakozik. A NordVPN védi az Ön IP-címét, és garantálja, hogy senki más nem láthatja, milyen webhelyeket látogat meg, és milyen fájlokat küld.

mapa serwer w nord vpn

A NordVPN több ezer szervert kínál 60 országban. Ennek köszönhetően a VPN-hálózati kapcsolat sebessége nem lassítja le a kapcsolatot.

Élvezze korlátozás nélkül az internetet.

Üzleti vagy rekreációs célból utazik? Külföldön tanul vagy dolgozik? Tartsa meg hozzáférését a kedvenc webhelyeihez cenzúra és sávszélesség-korlátozások nélkül.

NordVPN netflix

Minden eszközön biztonságban lehet.

Egy NordVPN-fiókkal legfeljebb 6 készüléket biztosíthat -Windows, macOS vagy Linux, Android és iOS rendszerű számítógépeket okostelefonokkal vagy útválasztókkal. Használjon VPN-t bárhol, ahol szeretne: otthon, irodában vagy utazás közben. Minden olyan egyszerű és rugalmas!

systemy NordVPN

Ár forintban az elejétől a végéig, rejtett költségek nélkül

Hozzáférés az alkalmazáshoz közvetlenül fizetés után

Kényelmes elektronikus fizetés

Ehhez a termékhez ajánlunk

Acronis-Backup-Mobile-Tile
Logo acronis

- 19%

Acronis Mobile Backup

Védje telefonos adatait kipróbált biztonsági mentéssel

197,00 Ft

származó

158

,00

Ft

 nettó/hónap

Hasonló termékek

AVG-Secure-VPN-Tile
Logo AVG

- 4%

AVG Secure VPN

Biztonságosan csatlakozhat az internethez, bárhol is van

3690,00 Ft

3539

,00

Ft

 nettó/év

AVG-PC-TuneUp-Tile
Logo AVG

- 57%

AVG PC TuneUp

Gyorsítsa fel számítógépét egy kattintással

6272,00 Ft

származó

2694

,00

Ft

 nettó/év

Kérdések és válaszok

Mi a VPN?

Mi a NordVPN?

Hogyan működik a NordVPN?

Beállíthatom a NordVPN-t az útválasztón?

Használhatom a NordVPN-t a vállalkozásomban?

Hány eszközt tudok csatlakoztatni egy licenchez?

A legjobb szerver kiválasztása a NordVPN-nél.

Minden NordVPN alkalmazás automatikusan kiválasztja az Ön számára legmegfelelőbb kiszolgálót. Ha azonban másik szervert szeretne választani, akkor az alkalmazás lehetővé teszi annak a kiszolgáló országnak a kiválasztását, amelyhez csatlakozik, a kiszolgáló típusát és a használni kívánt protokollt.

VPN - fizetős vagy ingyenes?

A piacon sok megoldás létezik a virtuális magánhálózat vonatkozásában - fizetős és ingyenes. Érdemes fizetni a VPN-szoftverekért, amelyeket ingyen is megkaphat? Mindenképpen!

Először is - gyakran az ingyenes megoldások átviteli korlátozásokkal járnak. Ez azt jelenti, hogy napi 200 MB-t lehet felhasználni. Lehet, hogy egy átutaláshoz elegendő, hogy csatlakozzon egy bank webhelyéhez, de nem feltétlenül lesz hasznos, ha videókat néz. Ezenkívül korlátozzák a kapcsolat sebességét, ami hatékonyan elriaszthat a használattól.

Egy másik ok, amiért jobb, ha fizetős megoldást választ, az az, hogy néhány ingyenes VPN az adatainkat pénznemként kezeli és átadja a hirdetőknek ... Ez megbízhatatlanná (és alapvetően haszontalanná) teszi az ilyen szoftvereket.

Ez a weboldal sütiket és más technológiákat használ. Használatával beleegyezik abba, hogy a jelenlegi böngészőbeállításokkal összhangban használja őket. Lásson többet