Logo Microsoft Office
  1. Marketplace
  2. Microsoft szolgáltatások
  3. Microsoft 365 Business Basic

Office e-mail fiókkal együtt

Microsoft 365 Business Basic

A Microsoft platform célja az online együttműködés

Egyszerűsítse csapata munkáját az Ön által létrehozott eszközökkel. A Microsoft 365 Business Basic valós idejű együttműködést, üzleti e-maileket, vállalati csevegést, online tárhelyet és mindig naprakész videókonferencia-eszközöket tesz lehetővé.

Válassza ki a Microsoft 365 csomag verzióját

  • Ingyenes frissítések

  • Interneten elérhető alkalmazások

  • 50 GB-os Exchange postafiók

  • Skype for Business Messenger

  • Microsoft Teams Messenger

  • 1 TB felhőtárhely

Részletes leírás

Microsoft 365 Business - új platform, megszokott minőség

A Microsoft új platformja a teljesítmény nagykövete, amely egyesíti a kategóriájában legjobb irodai alkalmazásokat, intelligens felhőszolgáltatásokat és a nagy- és középvállalkozások fejlett biztonságát.

ms365_icons.jpeg

Word, Excel, PowerPoint - az online munkához igazított eszközök 

Használja a legnépszerűbb Office-programokat, például a Wordöt, az Excelt, az Outlookot és a PowerPointot az interneten. Mindössze annyit kell tennie, hogy bejelentkezik a fiókjába egy webböngésző segítségével. Az online verziók lehetővé teszik, hogy egyszerre több ember valós időben dolgozzon ugyanazon a problémán.

Új kommunikációs központ a Microsoft Teamsszel  

Szervezze meg a csapatmunkát mind az irodában, mind távolról a Microsoft Teams segítségével. Az új kommunikációs platform egy olyan együttműködési központ, amely egyesíti a vállalati azonnali üzenetküldő szolgáltatás, hívás és videokonferencia eszközök, fájláruház, vagy a csoportos csevegések funkcióit. A Teams helyettesíti a népszerű Skype for Business megoldást.

Devices2_2-min.png

Biztonságos fájltárolás a OneDrive-on  

A OneDrive Vállalati verzió egy biztonságos felhőalapú meghajtó, amely lehetővé teszi a fájlok kényelmes megosztását a csapatával. Bármikor hozzáférhet az adataihoz - telefonon, táblagépen vagy számítógépen. Minden Microsoft 365 Business Basic-fiók legfeljebb 1 TB tárhelyet használhat.

hero-devices (1).png

Megbízható Microsoft Exchange Mail 

A Microsoft 365 Business Basic a Microsoft Exchange programot is tartalmazza. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy professzionális e-mail címet hozzon létre a saját tartományában, és az 50 GB-os postaláda tárhellyel nem kell aggódnia, hogy nem érkeznek meg az ügyfelei levelei. 

1875,00 Ft

Akció az első hónapban vagy évben

1250,00

Ft

nettó / hónap

Hozzáférés az alkalmazáshoz közvetlenül fizetés után

Kényelmes elektronikus fizetés

Ár forintban az elejétől a végéig, rejtett költségek nélkül