Logo Microsoft Office
  1. Marketplace
  2. Office alkalmazások
  3. Microsoft 365 alkalmazások üzleti célokra

Hagyományos irodai csomag

Microsoft 365 alkalmazások üzleti célokra

A legjobb Office-alkalmazások egy csomagban 

A Microsoft 365 Vállalati verzió (Office 365 Business) alkalmazások asztali alkalmazások PC-re és Macre. A csomag folyamatosan frissíti a Word, az Excel és a PowerPoint programot, és mindig a legújabb és legbiztonságosabb verziót használja.A verzió tartalmazza a OneDrive Vállalati verziót is, egy 1 TB-os biztonságos felhőtárhelyet.

Válassza ki a Microsoft 365 csomag verzióját

  • Ingyenes frissítések

  • Telepítés 5 különböző eszközre

  • 1 TB felhő-tárolás

  • Klasszikus alkalmazások a számítógéphez

  • Online hozzáférés az alkalmazásokhoz

  • Kényelmes havi vagy éves előfizetés

Részletes leírás

Fedezze fel az új Microsoft 365 Business platformot

A Microsoft új platformja a teljesítmény felhője, amely egyesíti a kategóriájában legjobb irodai alkalmazásokat, intelligens felhőszolgáltatásokat és a nagy- és középvállalkozások fejlett biztonságát. 

aplikacje-office-365-dla-firm-aktualizacje.png

Az Office-alkalmazások ingyenes frissítései 

A csomagban lévő alkalmazások verziója mindig naprakész, például a Word, az Excel vagy az Outlook. Mindig a legjobb formájukban és a legújabb funkciókkal élvezheti azokat. Egyetlen kattintással átléphet kedvenc üzleti programjainak legújabb verziójára. A csomag frissítése biztosítja, hogy mindig a legújabb biztonsági frissítésekkel és javításokkal rendelkezzen. 

Az Office 365 telepítése több eszközre – PC, Mac, Android és iOS

A Microsoft 365 Business Apps licenc lehetővé teszi a csomag telepítését legfeljebb 5 számítógépre, 5 táblagépre és 5 egyfelhasználós telefonra. A csomag összes alkalmazása mindig Önnel lehet, függetlenül attól, hogy milyen eszközön dolgozik - asztali gép, laptop, telefon vagy tablet.

Felhőalapú tárhely vagy OneDrive Vállalati verzió

1 TB OneDrive felhőalapú tárhely minden felhasználó számára lehetővé teszi a dokumentumok, fényképek és egyéb fájlok szerkesztését és megosztását bármilyen eszközről. A legfontosabb információk mindig elérhetők a kereső funkcióval.

hero-devices (1).png

Online hozzáférés vagy telepítés számítógépre

Az Microsoft 365 programokat online használhatja, vagy az olyan programok mint például a Word, Excel, Outlook a számítógépre telepítése után is - a választott csomagotól függően.

 

4000,00 Ft

Akció az első hónapban vagy évben

2700,00

Ft

nettó / hónap

Hozzáférés az alkalmazáshoz közvetlenül fizetés után

Kényelmes elektronikus fizetés

Ár forintban az elejétől a végéig, rejtett költségek nélkül

Paraméterek

Microsoft 365 Business Basic

lásd a leírást

Microsoft 365 alkalmazások üzleti célokra

lásd a leírást

Microsoft 365 Business Standard

lásd a leírást

Ár nettó / hónap

1250,00 Ft nettó2700,00 Ft nettó3200,00 Ft nettó

Alapvető különbségek

Online alkalmazások

Az eszközre telepített alkalmazások

OneDrive meghajtó

1 TB1 TB1 TB

Email Exchange

50 GB50 GB

Messenger és csevegés

A csomag telepítése 5 eszközre

Office mobil alkalmazások

KiválasztomKiválasztomKiválasztom

Kérdések és válaszok

Mit tartalmaz a Microsoft 365 Vállalati alkalmazások csomag?

Milyen eszközökön használhatom az Microsoft 365-et?

Microsoft 365 csomagok - milyen típusú előfizetést kell választanom?

Az ionos.hu webhelyen kiválaszthatja az igényeinek megfelelő előfizetés típusát. Preferenciáitól függően választhat havi vagy éves számlázást. A teljes évre szóló csomag megrendelése biztosítja az Ön számára az egyszeri fizetés kényelmét, míg a havi előfizetés lehetővé teszi a teljes rugalmasság fenntartását és a megrendelés alkalmazkodását a vállalat jelenlegi helyzetéhez (az alkalmazottak és az eszközök száma).

Miben különbözik a klasszikus Office csomag az Microsoft 365 -től?

Az Microsoft 365 előfizetési csomagok lehetővé teszik a hatékony működést minden eszközön, a legnépszerűbb alkalmazások teljes készletével, ideértve a Word, Excel, PowerPoint, OneNote vagy Outlook szoftvert. Egy felhasználó telepítheti az Microsoft 365-et sok eszközre (PC, Mac, mobil eszközökre), és egyszerre 5 eszközhöz használhatja a csomagot. Ezenkívül az Microsoft 365 szolgáltatással online tárhelyet kap a OneDrive, a Skype for Business és a Microsoft Teams alkalmazásokban (a választott verziótól függően), valamint az alkalmazás böngészőn keresztüli használatának lehetősége. Az Office 365 esetében ki lehet választani az előfizetési időszakot is – a bérlet havonta vagy évente fizethető, ahogy önnek jobban megfelel.

A klasszikus Office csomag csak az alkalmazás telepített verzióit tartalmazza (beleértve a Word, az Excel és a PowerPoint szoftvert). Csak egy PC vagy Mac számítógépen való használatra szánják őket. A klasszikus csomagban szereplő alkalmazások nem kapnak automatikus frissítéseket, és a szoftver legújabb verzióinak használatához meg kell vásárolni a frissített alkalmazásokat tartalmazó csomagot. Ezenkívül az egyszer megvásárolt Office csomag nem tartalmazza az Microsoft 365 csomagban elérhető szolgáltatásokat (OneDrive, a böngészőben elérhető online alkalmazásokat).

Microsoft 365 platform – Az Office 365 átnevezéseÁprilis 21-én az Office 365 a Microsoft 365 termékcsalád részévé vált. Az új név jobban tükrözte a redmondi termékekre való feliratkozás előnyeit. A Microsoft 365 tartalmazza az összes ismert Office 365-szolgáltatást (Office-alkalmazások – Word, Excel, PowerPoint, Outlook), intelligens felhőszolgáltatásokat (OneDrive), vállalati kommunikációt (SharePoint, Exchange, Teams) és a fokozott biztonságot.